1 Haziran 2009 Pazartesi

selam

Selam,

Her kim ola ki bu blogu ziyaret etmeye karar vermis , bilemiyorum ne ariyorsunuz , bilemiyorum ne bekliyorsunuz , oncelikle cok extrem bir sey olmadigini belirtmeliyim.
Yaziyorum sadece...
CANIM SIKILDIKCA yaziyorum hem de, kontrolsuz bir sekilde , beynimden parmaklarima dogru giden sinirlere beynim once komutu veriyor , onlarda parmaklarimdan klavyeye klavyeden ekrana , ekrandan da umit ederim ki 3-5 kisiye ulasacak.
Dedigim gibi cok bir sey yok , cumleler genelde devrik olabilir , dil bilgisi , gramer sifir , arada bir ingilizce kelimeler , tamlamalar , sifatlar olabilir , dejenereyim ne de olsa.
Klavye ingilizce ; turkce de ki bir cok harf olmadigindan okurken algida tamamlama yaparsaniz , beni de bir yerlerden sert sessizlerin cogunu ve geri kalan yumusak sessizleri arayip copy paste yapmaktan kurtarirsiniz.
Yargilamayiniz , elestirmeyiniz , begenenler cevap yazabilir , begenmeyenler hic bana yazip vakit kaybi ile ugrasmasin hemen sag ust kose de carpi isareti var ister oradan faydalanir , isterse http://www.komikaze.net/ sitesine girip bir iki karikatur bakabilir.
Bir ise kalkistik bakalim , devami gelecek mi yoksa insanoglunun son donem fast food yasantisindan kaynaklanan bir gazla ilk yazimizi yayinlayip diger hazirda olanlari eklemeye usenip ( bunun diger adi utanmak da olabilir) kuculup silinip yok olabilir.
Vakit ayirdiginiz icin tesekkurler.
Saglicakla Kalin.
Best Regards
Sevim