28 Temmuz 2009 Salı

Kelebekler Vadisi...ilk izlenimler

Çarşamba günü; ofisteki işleri toparlama,devretme..check
Kızsal tatil öncesi kuafor işlerini halletme...check
Tatil alışverişi;şampuan,krem,araba yolculuğu için abur cubur...check
Araba yolculuğu için MP3 cdler..check
Çantam...check ( kesin bir şey unuttum kesinnnn)
...
Şu an saat 05:30 , yaklaşık 2 saattir yoldayız,ben bayan baykuş asla araba yolculuğunda uyumayan,kulağında ipod yoldaki enteresan tabelalara bakıp ilerlerken...zzzzzz..
Kalemimi tekrar elime aldığımda artık kelebeklerdeyiz.
O medeniyet dediğin tek dişli canavar var ya, buraya gelmemiş.
Bir bungalov kiraladık. 5 metrekare ya var ya yok.
3 kişi kalacaz , tualet yok , klima yok , elektrik yok.
Sadece başını sokacak bir yer.
Bana burası klostrofobi yapacak.
Benim iki korkum vardır , biri karanlıktır ki burada saat 9 dan sonra olan şey odur.
Öbürü de yılan. Ve bungalova giden yolda 20 cmlik bir tane bebek yilan gördüm kriz koptu.
Ben burada uyumam!!
Tatil aynen böyle başladı.
Ama devamı ise bambaşka bir hal aldı.
Bir kere çok enteresan veya renkli insanlarla tanıştım.
Oncelikle
Ercan; Kendisine bir ayar çekip 29 yaşında Avustralya'da emekli olmuş.Ayda 1400 usd maaş. Tek yaptığı 6 ay kelebekler vadisi,6 ay ise Hindistan,Endonezya. Gül gibi geçinip gidiyormuş.Kadınlarla olan ilişkisi ise ya eski sevgililerinin ziyaretleri veya yeni tanıştığı hatunlar.Başka bir bağı yok.
Deli; Aslında kendisinin adı Murat. Bir saksafoncu , iyi bir muzisyen ,aynı zaman da ise bir alkolik.10 metre öteden bira kokusunu alabilirsiniz.Sortunun poposunda ise bir delik var ve beyfendi değiştirme ihtiyacı duymuyor.Açıkçası ben ondan korkuyorum.Umarım yanıma yaklaşmaz diye de dua ediyorum.
veee BamBam; Yerim ben onu.22 yaşında dünya güzeli enerjik neşe kaynağı bir kız. Bir ara dedim ki ona kafana kemik takıp sana BamBam demek istiyorum. ( Çakıl doğrusu ama benim adıma BamBam geldi) Meğer seneler evvel abisine beyzbol sopası ile saldırıp BAMBAM diye bağırındığı için abisi de ona BAMBAM demis. Bir de dünya güzeli , değil sadece erkekler , kadınlar bile gözlerini alamıyor ondan. Işık saçıyor kız. Sahildeki köpekler bile peşine takıldı.İnanılır şey değil.
Sude; Orada takılan bir karı kocanın 2.5 yaşındaki tatlı kızları.Sarışın ama oradaki güneşe maruz kalmaktan sütlü kahve rengini almış.Sürekli cıbıl takılıyor ve sürekli denizde. Küçük balık seni.
Yakışıklı Barmen; Sürekli bardak kırıyor ve BAMBAM'a hayran hayran bakıyor.
Hamağımı çalan ukala gerzek kız; Olacak şey değil. Abicim hamakta keyifli keyifli kitap okuyorum.Bir içki almaya gittim. Arada barda biri ney çalıyor.Çılgın bunlar...Neyse bir döndüm , kızın biri benim çantamı yere koymuş,hamağa uzanmış kitap okuyor.Dik dik baktım,"aa çantan orada bak "dedi ve okumaya devam etti. Tokatlarım seni bak dedim akıllı ol!... İçimden...
Evet bunlar ilk yaşananlar.
Bir de sonrası var.
Ahhhhh.
Nasıl döndüm ben buraya.